(0)

Mitt i smeten

audiobook & e-book


Den hĂ€r boken handlar om mig, Milla, och min bĂ€sta vĂ€n Milla. Ja, jag vet – vi har samma namn! Vi Ă€r ocksĂ„ lika bra pĂ„ att hitta pĂ„ knĂ€ppa idĂ©er och baka smaskiga kakor.

FrÄn den dagen en ny tjej kommer in i klassrummet och sÀtter sig bredvid Milla, Àr ingenting lÀngre sig likt. Nu hÀnder allt möjligt roligt och knÀppt!

Milla och Milla har inte bara samma namn, de har ocksĂ„ exakt samma humor. Ibland rĂ€cker det med att de tittar pĂ„ varandra för att skrattet ska börja poppa som tusen popcorn! Det Ă€r samma sak med alla galna idĂ©er de fĂ„r – till exempel hur man gör Ă€tbart hundbajs eller kapar sin lĂ€rares tangentbord eller spelar in ljudet av en perfekt prutt och skickar det till 
 oj, just det, ett prank gĂ„r lite fel och Millas storebrors flickvĂ€n blir rasande. Nu mĂ„ste Milla & Milla stĂ€lla allt till rĂ€tta utan att avslöja sig sjĂ€lva. Och hur bra kommer det gĂ„, tror du?

I Milla & Milla vill författaren Anne Sofie Hammer berĂ€tta om tjejer ”helt utan tjejproblem” – att de bara ska ha sĂ„ roligt som möjligt utan att tĂ€nka pĂ„ konsekvenserna för en gĂ„ng skull.