(0)

Mystik i blindgaden

E-book


Blindgaden, hvor Fregne og de andre venner fra Blindgadens Boldklub hygger sig med at spille fodbold, er blevet endnu mere beskidt og tĂ„get end normalt. TĂ„gen er tit tyk som ĂŠrtesuppe, fordi Blindgaden ligger lige op til en stor fabrik. I dag er det ekstra slemt, og derfor har klubbens trĂŠner, ingeniĂžr ’Oregenalen’, aflyst trĂŠningen. Det er simpelthen for tĂ„get til, at man kan se bolden ordentligt. Drengene er mismodige og ved ikke, hvad de skal give sig til. Men sĂ„ fĂ„r en af dem en usĂŠdvanlig god idĂ©!

Serien "Landsholdsspilleren" bestÄr af seks bÞger om drengene fra Blindgadens Boldklub pÄ en sidegade pÄ Østerbro. BÞgerne er fulde af sjov og spÊnding fra KÞbenhavn omkring Ärhundredeskiftet.

Aage Hermann (1888-1949) var en dansk digter, forfatter, journalist og redaktÞr. Han stod bag en lang rÊkke digtsamlinger og sprang senere i livet ud som bÞrnebogsforfatter, hvor han fik stor succes med bÞgerne om stewardessen Benthe Boelmann, som tit og ofte mÄ opklare forbrydelser eller afvÊrge katastrofer pÄ sine rejser rundt om i verden.