(1)

Nat & TV-kokken - erotiske noveller

audiobook


To erotiske noveller, der lader fantasierne fü frit løb.

NAT af Ane-Marie Kjeldberg:

Marie er pü kursus pü en gammel herregürd. En søvnløs og hed sommernat møder hun i herregürdens køkken en mand, som hun ikke har truffet pü kursuscenteret før. Han tilbyder at massere hendes ryg, og inden hun für set sig om, er han i gang.

Hun vil bryde af og gå op til sig selv igen, men manden er bestemt, selvsikker og foruroligende kyndig i sin håndtering af Maries krop, og hun kan ikke løsrive sig. Hun - og læseren – ender med en erotisk oplevelse ud over det sædvanlige. Først på afrejsedagen finder Marie ud af, hvem manden var – eller gør hun?

"Elegant og velskrevet erotisk novelle. Ane-Marie Kjeldberg er mere kontant her end i novellesamlingen Aktstykker: 11 erotiske Gradueringer og giver lĂŚseren en inciterende oplevelse af sex, dominans, pulserende lyst og en knivspids skrĂŚk."

- Forlagskonsulent

TV-KOKKEN af Alba Ibsen:

Erotisk novelle om den unge kulturjournalist Sarah, der er irriteret over at skulle interviewe den karismatiske tv-kok Lise Dam. Det bliver kedeligt, mener hun.Men det viser sig, at den modne Lise pü alle müder er ferm i et køkken, og den ellers sü selvstÌndige Sarah lader sig viljeløst trÌkke dybt ind i lysten og et seksuelt eksperiment, hun aldrig havde forestillet sig.

Novellen er skrevet af pseudonymet Alba Ibsen, som dÌkker over en etableret dansk forfatterinde, der her lader en fortÌlling om erotikkens fryd og dirrende urkrÌfter fü helt frit løb.

"Velskrevne og direkte ord om drifternes overvÌldende magt. Ingen lÌser vil efter denne novelle nogensinde kunne se pü sit køkkenbord med samme øjne som før!"

- Forlagskonsulent