(0)

Nattens stemmer

E-book


Agnete kommer fra Polen og har giftet sig med Anders, der bor pĂ„ en gĂ„rd ude pĂ„ landet. Agnete skjuler noget, og som Ă„rene gĂ„r, vokser tavsheden mellem Anders og Agnete. En dag beslutter hun sig for at sĂžge arbejde som nattevagt pĂ„ et krisecenter i storbyen. Nattevagterne bliver anderledes, end hun har forestillet sig, for i de lange nĂŠtter er det svĂŠrt at holde fortiden ude, og stemmer fra dengang blander sig med beboernes fortĂŠllinger. Snart knytter hun sig til en forsĂžmt pige og fĂ„r derigennem kontakt til pigens far. Forholdet til pigen og hendes far bringer Agnete ud i uoverskuelige situationer. Til sidst er hun dĂ©r, hvor ‹hun er tĂŠt pĂ„ at miste sit arbejde, sit ĂŠgteskab - og mĂ„ske sig selv. Agnete bevĂŠger sig ud pĂ„ dybt vand. SpĂžrgsmĂ„let er, om hun pĂ„ den mĂ„de komme lĂŠngere vĂŠk fra sig selv eller tvĂŠrtimod tĂŠttere pĂ„.

Nattens stemmer er en fortĂŠlling om en kvinde, som forsĂžger at udligne noget, som engang er sket, og som ikke kan gĂžres om. Den handler om et personligt engagement, som kommer til at overskygge alt andet.

Om forfatteren:

Nina Belling (fĂždt 1957) er roman- og bĂžrnebogsforfatter.

Hun debuterede i 2000 med den historiske roman Til en fremmed om 1400-tallets Firenze. I 2002 udkom bÞrnebogen Heksen Angina og senere samme Är Zahras Þrken. I 2008 udkom Øjeblikkets mester, en historisk roman fra Christian den fjerdes tid. Nattens stemmer er hendes seneste bog.

Nina Belling har gennem en Ă„rrĂŠkke arbejdet som nattevagt.