(0)

Nattens vindue

audiobook & e-book


Tim skyder tit genvej over kirkegÄrden, nÄr han er fÊrdig med at dele aviser ud, og her mÞder han graveren Rust, der fortÊller uhyggelige historier om de dÞde i gravene:

"- I levende live har de vÊret onde mod andre mennesker, kun tÊnkt pÄ sig selv, vÊret grÄdige. Det hÊvner sig. SjÊlen flygter, nÄr kroppen dÞr. SÄ ligger de mennesker der i jorden og grubler og savner deres sjÊl. NÄr jeg ringer solen ned kommer de lidt op. Men det er slemt at skulle ned igen og gruble over det onde, man har gjort..."

Tim har ikke lyst til at tro pÄ, hvad graveren siger, men da han mÞder sin dÞde onkel Sven pÄ kirkegÄrden, og han fortÊller Tim, hvor slemt det er at ligge nede i graven uden sin sjÊl, beslutter Tim sig for at finde sin onkels sjÊl, sÄ han endelig kan fÄ fred. Det bliver en uhyggelig og farlig tur, der ikke bliver lettere af at have Freddy med... for Freddy er ikke ligefrem den bedste ven, man kunne Þnske sig...

Ole Henrik Laub (f. 1937) er en dansk forfatter, der har udgivet bÄde noveller, romaner, bÞrnebÞger, hÞrespil og skuespil. Hans forfatterskab er prÊget af en realistisk stil, og mange af hans vÊrker er blevet oversat til fremmedsprog. Ole Henrik Laub har modtaget en lang rÊkke prestigiÞse stipendier og legater heriblandt Statens Kunstfonds store legat og treÄrige stipendium.