(807)

Nelly Rapp och vampyrernas bal

audiobook & e-book


Nelly Rapp har lÀrt sig att klara av monster och andra farligheter med hjÀlp av Lugn, LÀrdom och List. Men rÀcker monsteragenternas "tre L" om man som Nelly hÀr försöker göra sig hörd i det internationella vampyrvalet?

Den viktigaste hÀndelsen pÄ flera Är nÀrmar sig för monsteragenterna: vampyrernas presidentval! Valet stÄr mellan viljestarka Elena som krÀver "fritt blod Ät alla" och fridsamme Rauf som vill att de fortsÀtter att hÄlla till bland skuggorna för att tillsammans skapa ett bÀttre vampyrliv. Om Elena vinner fÄr mÀnniskorna en mycket farligare vÀrld. Nelly tilldelas det svÄra och farliga uppdraget att försöka förhindra detta!

Hon nÀstlar sig in pÄ slottet i Estland dÀr valet ska Àga rum. FörklÀdd gör Nelly sin entré som Islands enda vampyr! Och hon mÄste övertyga vampyrerna om att det Àr Rauf de ska rösta pÄ. Men hur ska lÄgmÀlde Rauf kunna slÄ högljudda Elena? Det finns vÀl inga vampyrer som nöjer sig med att vara snÀlla och solidariska, enligt Rauf, om de kan fÄ den makt och Àra som Elena lockar med? Plus hennes extra bonus dessutom: en lÀcker gosskör i Wien att sÀtta tÀnderna i ... Eller?


Narrator: Cecilia Frode
Duration: