(0)

Nold i modvind

audiobook & e-book


Københavnerdrengen Nold har langt fra et kedeligt liv. Men nogle gange kan det dog godt blive lidt for spÌndende! Nür det ikke handler om de sÌdvanlige drengestreger eller de noget usÌdvanlige overvÌrelser af forbryderbander, opdager Nold noget, som han ønskede, han ikke havde fundet ud af. Nolds forÌldres Ìgteskab fungerer ikke helt sü godt mere, og pludselig opdager Nold sin far sammen med en fremmed dame ... Imens forÌldrene arbejder pü deres Ìgteskab, bliver Nold sendt til Jylland, hvor han blandt andet opdager nogle krybskytter ...

Torben Nielsens serie om Nold omhandler en ung dreng og hans opvÌkst i København. Det er ikke altid lige let at blive Ìldre, men uanset om det handler om drengestreger eller familieproblemer, bliver Nold nødt til at klare sig igennem det. Men nogle gange er det nu meget rart ogsü at fü hjÌlp af sine venner.

Torben Nielsen (1918-1985) var en dansk forfatter, der udgav bøger i flere forskellige genrer. Nielsen fik sin litterÌre debut med bogen "Gry. Historien om et pindsvin", som udkom i 1970. Herefter udgav han büde børnebøger süvel som krimier. Blandt andet modtog han Poe-klubbens Berenicepris for ürets bedste krimi for bogen "Nitten røde roser" (1973). Nielsens kriminalromaner var kendt for deres realistiske islÌt, som havde rod i Nielsens arbejde inden for politiet i mere end to ürtier.


Narrator: Jan Østengaard
Duration: