(0)

Nold og pigerne

E-book


Nold er vant til at komme ud for lidt af hvert. Men denne gang er det hverken drengestreger eller forbrydere, der er tale om. Nold er derimod güet hen og blevet forelsket i Mai! Men Nolds forelskelse forstyrres af pigernes ondsindede sladder, og det er ved at gü helt galt, da Mai bliver bortført af en led fyr.

Torben Nielsen (1918-1985) var en dansk forfatter, der udgav bøger i flere forskellige genrer. Nielsen fik sin litterÌre debut med bogen "Gry. Historien om et pindsvin", som udkom i 1970. Herefter udgav han büde børnebøger süvel som krimier. Blandt andet modtog han Poe-klubbens Berenicepris for ürets bedste krimi for bogen "Nitten røde roser" (1973). Nielsens kriminalromaner var kendt for deres realistiske islÌt, som havde rod i Nielsens arbejde inden for politiet i mere end to ürtier.

Torben Nielsens serie om Nold handler om en ung dreng og hans opvÌkst i København. Det er ikke altid lige let at blive Ìldre, men uanset om det handler om drengestreger eller familieproblemer, bliver Nold nødt til at klare sig igennem det. Men nogle gange er det nu meget rart ogsü at fü hjÌlpe af sine venner.