(0)

...og solen stod op

audiobook & e-book


"... og solen stod op" er andet bind i den spĂŚndende serie om besĂŚtningen om bord pĂĽ skibet Prinsesse Anne.

Kaptajnen pü Prinsesse Anne er blevet myrdet, men første- og andenstyrmanden har besluttet sig for, at de vil gøre alt, hvad de kan, for at realisere kaptajnens plan. De vil befri slaverne!

"Prinsesse Anne" er büde titlen pü Ole E. Christiansens spÌndende børnebogsserie og navnet pü det skib, der er centrum for historierne. Serien er inddelt i fem bind og fortÌller om livet pü de store have og om besÌtningen, der kommer ud pü mange slags eventyr, nür de blandt andet kÌmper mod pirater og befrier slaver.

Den danske forfatter Ole E. Christiansen (f. 1935) er uddannet lÌrer og har arbejdet som büde lÌrer og skolebibliotekar. I 1964 udgav han sin første faglitterÌre bog under titlen "Rummet og stjernerne" om astronomi for børn, og i 1976 fik Christiansen sin romandebut med bogen "Slaven Ajan", som han selv illustrerede. I 1979 modtog han Danmarks Skolebibliotekarforenings børnebogspris, og netop børnebøgerne har igennem hele Christiansens forfatterskab vÌret i centrum. Det er blandt andet kommet til udtryk med bøgerne "Skjolds mÌrkelige rejse" (1998) og den todelte serie "Heksen fra Orini" (1984).


Narrator: Erik KĂźhnau
Duration: