(5)

Painajaispiskit I

audiobook


JÀnnittÀvÀ ja vauhdikas sukellus koirien salaiseen maailmaan

Antonin kerrostalon rappuun on muuttanut paljon koiria, joten hÀn alkaa tarjota koiranulkoilutuspalveluita. EnsimmÀisenÀ Anton saa ulkoilutettavakseen pörröisen ja ÀreÀn sekarotuisen Pulsun, vaikka paljon mieluummin Anton olisi ulkoiluttanut naapurin suloista NöpöÀ. KÀvelyretkellÀÀn Pulsun kanssa Anton huomaa, ettÀ lÀhimetsÀssÀ tapahtuu jotain uhkaavaa ja outoa. Aivan kuin joku pelottava olento vaanisi heitÀ. Sitten Nöpö katoaa ja Pulsu johdattaa Antonin hurjalle etsintÀretkelle lÀhimetsÀÀn. LöytÀÀkö Anton ja Pulsu poloisen Nöpön, ja mitÀ lÀhimetsÀssÀ oikein lymyilee?

Painajaispiskit on alakouluikÀisille suunnattu vauhdikas ja jÀnnittÀvÀ ÀÀnikirjasarja, joka yhdistÀÀ hauskalla tavalla arkitodellisuutta ja fantasiaa. Se kertoo 8-vuotiaasta Antonista, joka tapaa naapurustossaan toinen toistaan mielenkiintoisempia koirapersoonia ja pÀÀsee selville kotikoirien ja metsÀssÀ asustelevien hirviömÀisten hurttien ikiaikaisesta taistelusta.

Miina Supinen on helsinkilÀinen kirjailija, toimittaja ja luovan kirjallisuuden opettaja. HÀn on kirjoittanut useita kiiteltyjÀ romaaneja sekÀ aikuisille ettÀ lapsille. Supisen teoksille on ominaista maagiset sÀvyt ja terÀvÀ huumori.

Petra Partanen on espoolainen kirjailija, kirjallisuudentutkija ja kahden lapsen Àiti. HÀneltÀ on aikaisemmin ilmestynyt maagisen realismin elementein maustettu lastenkirja Tyttö ja musikantti (Sunkirja 2019).