(64)

Piispa

audiobook & e-book


Kirkonmiehen salattu elÀmÀ

Teologian opiskelija Doris Vouti on tunnettu tahallisen provosoivista mielipiteistÀÀn, innokkaasta bilettÀmisestÀÀn ja vilkkaasta seksielÀmÀstÀÀn. HÀn on viimein pÀÀssyt kaikelta juhlimiseltaan valmistelemaan graduaan, jonka aiheena on naimattomien pappien seksielÀmÀ. Tutkimuksen pohjana ovat anonyymisti toteutetut kirkonmiesten ja -naisten haastattelut.

Volter Helakorvesta on juuri tullut Suomen nuorin piispa, vaikka hÀn ei osaakaan olla niin diplomaattinen kuin mitÀ jotkut piispalta odottavat. Karismaa ja ihmissuhdetaitoja Volterille kuitenkin on suotu huomattavasti enemmÀn kuin keskiverto kirkkoherralle, ja ne apunaan hÀn on edennyt urallaan. Doriksen omaksikin hÀmmÀstykseksi tuore, naimaton piispa suostuu hÀnen haastatteluunsa, mutta kohtaaminen eteneekin tÀysin toisin kuin Doris oli kuvitellut. Doris ymmÀrtÀÀ hÀmmentÀvÀn nopeasti, ettÀ hÀnelle on tapahtunut jotain, jota hÀn ei odottanut villeimmissÀkÀÀn kuvitelmissaan tapahtuvan. HÀn on rakastunut. Mutta miten arveluttavista mielipiteistÀ, seksistÀ ja bailaamisesta tunnettu nainen voi voittaa piispan sydÀmen? Varsinkin, jos hÀnellÀ on salaisuus, joka on paljon hÀpeÀllisempi kuin hÀnen pinnalliselta vaikuttava elÀmÀntyylinsÀ.

Lilith kirjoittaa korkealaatuisia eroottisia kertomuksia, jotka ovat raikkaasti erilaisia kuin tavanomainen erotiikka. Lilith panostaa mielenkiintoisiin henkilöhahmoihin ja rakentaa nÀiden vÀlistÀ eroottista jÀnnitettÀ uskottavasti. Kertomusten kiehtovat ihmissuhteet ja ilmaisuvoimaiset seksikohtaukset tarjoavat ihanan pakotien arjesta.

Lilithin kertomukset on lajiteltu kolmeen kategoriaan: pinkkeihin, sinisiin ja punaisiin tarinoihin. Ă„Ă€ni- ja e-kirjojen kannen vĂ€ri kertoo, mihin kategoriaan kirja kuuluu. Pinkit tarinat ovat romanttisia kertomuksia kiihkeillĂ€ ja suorasukaisilla seksikohtauksilla. Siniset tarinat ovat rohkeita eroottisia kertomuksia, joissa voi esiintyĂ€ ryhmĂ€seksiĂ€, vaihtuvia kumppaneita ja rajumpia seksikuvauksia. Punaiset tarinat ovat sĂ€vyltÀÀn synkempiĂ€ ja voivat sisĂ€ltÀÀ muun muassa alistamista, bdsm:ÀÀ, prostituutiota tai muita teemoja, jotka voivat jĂ€rkyttÀÀ herkempÀÀ kuuntelijaa tai lukijaa. Kaikissa Lilithin tarinoissa pÀÀhenkilöt ovat tĂ€ysi-ikĂ€isiĂ€ ja seksi on suostumuksellista.


Narrator: Vieno Povi
Duration: