(0)

Richard Sorge - Sovjetunionens James Bond

audiobook


Vi kender allesammen James Bond. Den charmerende britiske agent med hang til martinier, smukke kvinder og med licens til at drÊbe. Men pÄ den anden side af jerntÊppet har de deres egen populÊre hemmelige agent Max Otto von Stierlitz. Og von Stierlitz er baseret pÄ den tyskfÞdte russiske helt Richard Sorge, der var spion for russerne i Kina og Japan under anden verdenskrig. Og ligesom James Bond havde Sorge ogsÄ charmen pÄ sin side. I dette afsnit af Undercover fortÊller vi historien om Richard Sorge, Sovjetunionens James Bond.

VĂŠrt: Thomas Hee

Manus og tilrettelĂŠggelse: Thomas Hee

Lyddesign: Matias BrogÄrd

RedaktĂžr: Andreas Lindinger Saxild

Undercover

Alle kneb gÊlder nÄr spioner og agenter jagter efterretninger. Under fremmede himmelstrÞg lever de ensomme liv under falske identiteter, udsendt af hemmelige tjenester med mÊrkelige bogstavkombinationer. I Undercover fortÊller journalist Thomas Hee historien om de mest spektakulÊre spion- og agentaktioner i nyere tid. Historier som nogle gange er sÄ vilde, at det er svÊrt at tro pÄ, at de faktisk har fundet sted.

Thomas Hee (f. 1977) er uddannet journalist fra Roskilde Universitet og har blandt andet arbejdet pÄ TV2 og pÄ Ritzaus bureau med sÊrligt fokus pÄ forsvars- og efterretningsstof.


Narrator: Thomas Hee

Duration: