(221)

Sats alt

audiobook & e-book


“At dele sovevérelsesvég med min bedste ven – som jeg troede, jeg var forelsket i – bliver

enten virkelig fedt eller virkelig forférdeligt.”

Da Poppy vender tilbage til England efter seks Ă„r i udlandet, glĂŠder hun sig til at genoplive venskabet med sin barndomsven Booker.

Booker har aldrig forstÄet, hvorfor Poppy rejste sÄ abrupt, men han er lykkelig over at have fÄet sin bedste ven tilbage. SÄ da hun mangler et midlertidigt sted at bo, tilbyder han hende at flytte ind hos ham.

Poppy siger ja, for Booker ved jo ikke, at han knuste hendes hjerte dengang, og desuden er hun jo ikke forelsket i ham lÊngere. Vel? Men det gÄr hurtigt op for Poppy, at fortiden er svÊr at begrave, ligesom Booker aldrig fÞr har vÊret opfyldt af sÄ modstridende fÞlelser. For Poppy er ikke lÊngere den lille pige med rottehaler, som han legede med som barn. Hun er nu en voksen kvinde. Og en superlÊkker en af slagsen.

At falde for sin bedste ven er en skrÊmmende tanke, for venskabet med Poppy betyder alt for Booker. Men mÄske er det pÄ tide at gÄ efter noget mere? MÄske er det pÄ tide at satse alt?

Sats alt er den tredje, selvstĂŠndige sportsromance i Harris Brothers-serien.

“Sats alt er en sportsromance, som helt sikkert vil fĂ„ dit hjerte til at banke!” – BOOKS AND BOYS BOOK BLOG

“Amy Daws kombinerer romance, sport og fantastiske familiedynamikker i sjove og romantiske historier. Konflikt. Humor. Kérlighed. Begér. Det hele er en del af hendes magi.” – BEWITCHED READER BLOG

“Sats alt er spĂŠkket med Ăžjeblikke, som vil smelte dit hjerte, lidenskab, sĂ„ du mĂ„ finde viften frem og al det drama, der hĂžrer til en ikke helt sĂ„ ukompliceret venner-til-kĂŠrester-historie.” – BOOKAHOLICS READING HAVEN