(0)

Semesterbokhandeln

audiobook & e-book


Lev drömmen som bokhandlare i Devon!

Ӏlskar du böcker? Prova pĂ„ livet som bokhandlare i tvĂ„ veckor! Tillbringa dagarna med att prata med kunder i din egen charmiga bokhandel och servera afternoon tea i det mysiga kafĂ©et. LitteraturĂ€lskare – vad vĂ€ntar du pĂ„? Din semester kommer att bli toppen! Ansök till Semesterbokhandeln, Down-a-long, Clove Lore, Devon.”

Jude Crawley borde vara överlycklig. Hon har just tagit universitetsexamen som vuxenstudent och kan Àntligen vara öppen med sin relation med filosofiprofessorn Mack. Tills hon ser Mack kyssa en annan kvinna, och hennes drömmar krossas. Och deras drömsemester, att driva en pytteliten bokhandel i kustbyn Clove Lore i tvÄ veckor, gÄr inte att avboka.

Jude bestĂ€mmer sig för att Ă„ka ensam. Kanske kan en semester omgiven av böcker lĂ€ka hennes brustna hjĂ€rta? VĂ€l pĂ„ plats uppstĂ„r snabbt ett problem: pĂ„ grund av ett missförstĂ„nd Ă€r bokhandeln Ă€ven uthyrd till en man vid namn Elliot. Jude tĂ€nker inte lĂ„ta sig charmas av hans vackra yttre och hans uppenbara kĂ€rlek till böcker – det Ă€r faktiskt hennes bokhandel (Ă„tminstone i ett par veckor).

Men Jude och Elliot har inget val, de mĂ„ste driva bokhandeln och kafĂ©et tillsammans, och det kanske inte Ă€r sĂ„ illa som Jude trott. Men varför Ă€r Elliot sĂ„ hemlighetsfull? Han verkar till och med vara pĂ„ flykt frĂ„n nĂ„got 
?


Narrator: Hanna Dorsin
Duration: