(95)

Servitrisen

audiobook & e-book


Efter en turbulent tid ska Lotten och Rasmus förnya sina Àktenskapslöften. Rasmus affÀr var svÄr för Lotten att hantera, men till slut gick hon med pÄ att stanna kvar. Ovetande om att kvinnan han var otrogen med, och fullkomligt kÀr i, faktiskt var hennes bÀsta vÀn Carin.

Bröllopsfesten ska ske pÄ en herrgÄrd som Lottens mamma nyligen Àrvt frÄn Lottens mormor, Wiola. Hur herrgÄrden kom i mormoderns Àgandeskap har de ingen aning om. VÀl pÄ herrgÄrden fÄr bÄde Lotten och Carin en obehaglig kÀnsla. De hör saker som ingen annan hör, de hittar rum som ingen annan kan se och de Àr de enda som ser den ljudlösa servitrisen som ilsket blÀnger pÄ Lotten. HerrgÄrden verkar vara hemsökt.

Samtidigt som vi fÄr lÀsa om helgen pÄ herrgÄrden, fÄr vi följa Liselottes historia. Liselotte som levde i början av 1900-talet, gifte sig med herrgÄrdsÀgaren Henric och senare fick dottern Wiola. Historien bakom herrgÄrden luckras upp och visar sig vara en tragisk historia om svek och Àra.

"Servitrisen" Àr en roman med inslag av bÄde spÀnning och skrÀck. Den berÀttar en historia om hemligheter, kÀrlek och sorg.


Narrator: Sofia Berntson
Duration: