(2)

Shakespeare forbandelsen

audiobook


En legendarisk forbandelse

En magisk kniv

Et mystisk spejl

En ĂŠldgammel heksekedel

...og et rituelt mord, der ligner ĂŠldgamle hedenske ofringer.

Kate Stanley, kendt for sin indgÄende viden om Shakespeares okkulte vÊrker, bliver hyret til at opsÊtte en ny produktion af Macbeth. I denne indgÄr forskellige sagnomspundne objekter, der bÄde har forbindelse til skuespillet og til den skotske konge, det er opkaldt efter.

Men der hviler en forbandelse over bardens uhyggeligste skuespil. MacBeth er sÄ notorisk skÊbnesvangert, at mange skuespillere nÊgter at citere det eller bare sige navnet hÞjt. Da prÞverne starter i Skotland, varer det ikke lÊnge, fÞr de fÞrste tegn pÄ forbandelsen begynder at vise sig. SÊre referencer til drengen, der oprinde-ligt spillede Lady Macbeth i Shakespeares tid - og dÞde i rollen - dukker pludselig op. En grÞft bliver fundet fyldt med blod, og en afskÄret tommelfinger dukker op blandt rekvisitterne. En lokal kvinde bliver myrdet pÄ bakken under mystiske omstÊndigheder, der ligner et rituelt mord inspireret af Êldgamle hedenske ofringer. Politiet mistÊnker Kate, selvom hun mÄske snarere er det nÊste mulige offer. Hun og hendes medsammensvorne Ben Pearl befinder sig pludselig i et desperat kaplÞb om at finde en forsvundet version af Macbeth, der siges at indeholde hekseritualer, hvori man kan pÄkalde dÊmoniske krÊfter.

Kan Kate finde manuskriptet fĂžr morderen, eller bliver hun det nĂŠste offer?

“Fra fĂžrste side garanterer Shakespeare-forbandelsen en uimodstĂ„elig kombination for krimifans... en fantastisk spĂŠndende oplevelse.”

- Bookreporter.com

“Spéndende; nervepirrende og féngslende... utrolig god, interessant lytning.”

- Mystery File

Copyright © 2010 by Jennifer Carrell

Oversat af Kirsten Vesterager fra Haunt Me Still. Omslag: Nic Oxby. Illustration: Gene Mollica

William Shakespeare, krimi, magi, skuespil, Macbeth, 1600-1699, 2000-2009, Skotland


Narrator: Annette Grunnet
Duration: