(23)

Silvernyckelns hemlighet

E-book


"En gÄtfull historia med mycket driv... passar lÀsare i Älder nio till tolv Är som gillar spökhistorier och gÄtor" BibliotekstjÀnst, Annika Widholm

Mystiskt Àventyr i historisk miljö! Andra fristÄende delen med Moa och Elias. Spökflickans hemlighet Àr första delen.

Möt Moa och Elias i som Äterigen fÄr vara med om övernaturliga, mystiska hÀndelser som ingen annan ser. Nu har det blivit vinter och Moa och Elias har inte setts sedan i somras dÄ de lÀrde kÀnna varandra. SÄ fort de Àr tillsammans igen börjar mÀrkliga saker att hÀnda. PÄ en utflykt till Visingsö ser plötsligt Moa och Eilas nÄgot som ingen annan ser - det brinner pÄ Visingsborg!

En katt med lysande ögon visar dem en gömd silvernyckel och en lÀskig man verkar vara ute efter nyckeln. Varför Àr nyckeln sÄ viktig? Vad Àr det för katt? Och vem Àr den lilla pojken som dyker upp ibland?

FrÄgorna hopar sig och med spÀnning fÄr man följa Moa och Elias pÄ Àventyret i ett vintrigt SmÄland, ett Àventyr som Àven strÀcker sig bakÄt i tiden.

"Silvernyckelns hemlighet" Àr en rysande spÀnningsroman för Äldern 9-12 Är. Den innehÄller berÀttelser om sÄvÀl vÀnskap som dramatik.