(4)

Soluhautomo

audiobook


Senaattori Ashley Butler on pesunkestÀvÀ etelÀvaltiolainen konservatiivi, vaikka edustaakin demokraattista puoluetta. Vastustajien mielestÀ hÀn on tympeÀ kansankiihottaja, joka kerÀÀ pisteitÀ tunteisiin vetoavilla aiheilla. Esimerkiksi ihmisalkioiden kÀytöllÀ biotieteessÀ.

Kun Butler nimitetÀÀn klooniterapiaa ja kantasoluteknologiaa kÀsittelevÀn alakomitean puheenjohtajaksi, hÀn saa vastaansa miehen, jota pidettiin lÀÀketieteen ihmelapsena ja jonka maine on uran myötÀ vain kasvanut. Tohtori Daniel Lowell on myös piinkova liikemies, jota mammonan lisÀksi kiinnostaa maine ihmiskunnan pelastajana.

Sitten Butler saa tietÀÀ sairastavansa nopeasti etenevÀÀ Parkinsonin tautia. Kuolemanpelossaan hÀn tarjoutuu Lowellin koekaniiniksi, eikÀ Lowell voi oikein kieltÀytyÀkÀÀn, sillÀ Butlerilla on hyppysissÀÀn oljenkorsi, joka pelastaa hÀnen firmansa. Bahamalla sijaitsevalla Wingate-klinikalla kÀynnistyy nÀin salainen operaatio, johon tarvitaan sekÀ munasoluja ettÀ palanen Torinon kÀÀrinliinaa. EnsimmÀisen askeleen otettuaan Daniel Lowell ja hÀnen kumppaninsa Stephanie D'Agostino eivÀt voi enÀÀ perÀÀntyÀ, vaikka yrityksen lisÀksi vaarassa saattaa olla myös heidÀn henkensÀ.


Narrator: Panu Kangas
Duration: