(1)

Sommerfuglen og stormen

audiobook & e-book


I Amsterdamse Bos, Amsterdams storbyskov, er augustnattens mørke for lÌngst faldet pü. Imellem trÌerne løber en afghansk dreng pü flugt.

Et sÌt forlygter lyser op i mørket, inden bilen rammer ham, og dagen efter bliver drengen fundet pü en smal skovvej og fragtet til det nÌrmeste hospital. Her lÌgger journalisten Farah Hafez tilfÌldigt mÌrke til ham, da hun hører ham mumle halvt bevidstløst pü dari. Farahs eget modersmül.

Hun er egentlig pĂĽ hospitalet i et andet ĂŚrinde. For at undskylde.

Men drengens skÌbne berører hende sü dybt, at hun beslutter sig for to ting: at beskytte ham og finde ud af, hvad der er sket.

Den beslutning fører Farah og senere hendes kollega Paul Chapelle ind i en sag, der viser sig at vÌre meget større end en lille drengs møde med en flugtbilist. Sammen med efterforskerne Marouan Diba og Joshua Calvino vikles Farah ind i et internationalt forbrydernetvÌrk med politiske trüde, der nür fra Saurrevolutionens Kabul over nutidens Johannesburg og Amsterdam og til et terrorramt Moskva.

Sommerfuglen og Stormen er første bog i serien om journalisten Farah Hafez og er en hÌsblÌsende kompliceret thriller, men ogsü en fortÌlling om forrüdte idealer og om at miste dem, man elsker.