(4)

Sort hvid

audiobook & e-book


Den ikoniske serie om den ildfulde og ambitiĂžse kriminalreporter Annika Bengtzon forandrede krimien som genre og gjorde Liza Marklund verdensberĂžmt.

Annika Bengtzon er tilbage pÄ KvÀllspressens redaktion i Stockholm efter tre Är som korrespondent i Washington. Hun er genforenet med sin eksmand, og endelig lader det til, at det er lykkedes Annika at fÄ lidt ro.

Men en eftermiddag i november bliver en ung mor fundet dĂžd bag en bĂžrnehave i den stockholmske forstad Axelsberg. Hun er det fjerde offer pĂ„ kort tid. OgsĂ„ hun er stukket ned bagfra med kniv. Tanken om en mulig seriemorder nĂ„r kun lige at slĂ„ ned i Annika, inden hendes egen verden styrter i grus. Thomas, hendes mand, er til konference i Nairobi om sikringen af EU’s ydre grĂŠnser, og under en rejse langs den somaliske grĂŠnse kidnappes han sammen med seks andre europĂŠere.

Alt imens den svenske presse er fuldt optaget af kvindemordene i de stockholmske forstĂŠder, rykker det storpolitiske kidnapningsdrama direkte ind i Annikas stue – sammen med forhandleren, Thomas’ karismatiske chef fra Justitsministeriet. Kidnappernes krav er umulige og sender chokbĂžlger fra Østafrika ud over Europa. Da kravene afvises, henrettes gidslerne – Ă©t efter Ă©t.

Sort hvid er niende bind i den prisbelĂžnnede krimiserie om Annika Bengtzon.


Narrator: Julie Riis
Duration: