(65)

Star Stable. Sielunratsastajat #5: Pandorian vangit

audiobook & e-book


Maagisen ulottuvuuden armoilla.

Mystiikkaa ja tyttöenergiaa yhdistÀvÀn Star Stable -hevoskirjasarjan toinen trilogia jatkuu jÀnnittÀvissÀ merkeissÀ. Onnistuvatko Sielunratsastajat pelastamaan yhden jÀsenensÀ salaperÀisestÀ Pandoriasta?

Lisa, Alex ja Linda ovat surun murtamia, sillÀ yksi rakkaista tÀhtihevosista on menehtynyt. Murehtimiseen ei kuitenkaan ole aikaa, sillÀ heidÀn on yritettÀvÀ löytÀÀ toiseen ulottuvuuteen kadonnut ystÀvÀnsÀ Anne ennen kuin on liian myöhÀistÀ. TehtÀvÀ ei ole helppo, sillÀ palapelistÀ puuttuu yhÀ palasia eikÀ edeltÀviin Sielunratsastajiin liittyvÀ mysteeri ole vielÀ ratkennut. Kuka oikein on heidÀn puolellaan, ja ketÀ heidÀn on syytÀ epÀillÀ? Kun uusi uhka nousee, tytöt joutuvat mahdottoman valinnan eteen ja ovat vaarassa menettÀÀ kaiken.

PÀÀhahmot, Sielunratsastajat, ovat hauska ja monipuolinen ryhmÀ. Vaikka heillÀ onkin yliluonnollisia taikavoimia, ovat he silti samaistuttavia ja kiinnostavia persoonia. Erityisesti suosittelen kirjasarjaa kaikille nuorille, joita kiinnostavat fantasia ja ratsastus.

SILJA FRIBERG / YhdeksÀsluokkalainen tet-harjoittelija HÀmeen Sanomat 13.1.2021


Narrator: Minttu Mustakallio
Duration: