(11)

Strategi : Rikosromaani

audiobook & e-book


Talousuutisiin erikoistunut kolumnisti Mara Nuutinen saa puhelun iÀkkÀÀltÀ naiselta, joka pelkÀÀ menettÀvÀnsÀ omaisuutensa riskittömÀksi luvatussa East European Stars -rahastossa. Poliisilla ei ole mahdollisuutta puuttua asiaan, koska suoranaista rikosta ei voida osoittaa.

Paljastuu, ettÀ rahastoja on kaksi, ja niiden kohdemaat sijaitsevat ItÀ-Euroopassa. Pian Mara saa selville, ettÀ rahastojen hoitaja kuolee Slovakiassa hÀmÀrÀssÀ auto-onnettomuudessa.

MitÀ syvemmÀlle taustoihin Mara kaivautuu, sitÀ hÀmÀrÀmmÀksi kaikki muuttuu. Oliko strategin tieltÀ suistumisessa sittenkÀÀn kysymys onnettomuudesta? EntÀ mikÀ onkaan asiantuntijana toimiva mystinen Kapital Projekt?

Maran metsÀstÀessÀ linkkejÀ asioiden vÀlillÀ hÀnen oman menneisyytensÀ möröt nostavat pÀÀtÀÀn. ElÀvistÀ tulee kuolleita ja kuolleista elÀviÀ. Kuin kaleidoskoopissa samat lasinsirut ja peilinpalat tuottavat yhÀ uusia kuvioita. VÀhitellen hÀn alkaa aavistaa, millainen kokonaisuus kaiken taakse kÀtkeytyy. Ja tajuaa, ettei ihmiselÀmÀllÀ ole tÀssÀ pelissÀ mitÀÀn arvoa.

Strategi jatkaa Taina Haahdin Mara Nuutinen -dekkarisarjaa. Sen ensimmÀinen osa Kolumnisti ilmestyi 2017.


Narrator: Usva KÀrnÀ
Duration: