(28)

Taikuuden talo

audiobook & e-book


Taikuuden talo on huiman kirjasarjan ensimmÀinen osa

Hedy ja Spencer lÀhetetÀÀn jouluksi isoisÀnsÀ hoiviin taloon, joka on pullollaan taikaesineitÀ, joihin ei missÀÀn nimessÀ saa koskea. Pölyisiin kehyksiin alkaa ilmestyÀ viestejÀ, jotka johdattavat lapset kadonneen isoÀitinsÀ jÀljille. MitÀ heidÀn taikuri-isoisÀnsÀ salailee? Apunaan tÀytetty (puhuva) hirvenpÀÀ ja (myöskin puhuva) karhuntalja ja vastassaan kiukkuiset kivipatsaat ja ruumiistaan irtaantunut henki Hedy ja Spencer lÀhtevÀt selvittÀmÀÀn totuutta.

”Hedy kumartui katsomaan kuvaa lĂ€hempÀÀ taskulampun valossa. Valokuva oli paksun pölyn peitossa, mutta Hedy erotti Johnin, Rosen ja pienen lapsen, jota Hedy arveli Ă€idikseen. He puhalsivat syntymĂ€pĂ€ivĂ€kakkukynttilöitĂ€ juhlahatut pÀÀssĂ€. HĂ€nen tuijottaessaan valokuvaa nĂ€kymĂ€tön sormi kirjoitti pölyyn sanat: ETSI MINUT.”

Mikki Lish ja Kelly Ngai ovat australialaisia kirjoittajia, jotka luovat yhdessÀ jÀnnittÀviÀ mielikuvitusmaailmoja. Koska Mikki asuu Yhdysvalloissa ja Kelly Australiassa, heidÀn yhteistyönsÀ tapahtuu usein niin ettÀ jommalla kummalla on pyjama pÀÀllÀ. Kellyn lempihetkiÀ ovat sellaiset aamut, joina hÀnen puhelimessaan odottaa Mikin yön aikana lÀhettÀmiÀ villejÀ, uusia ideoita.


Narrator: Rosanna Kemppi
Duration: