(0)

Tibets hemmelighed

E-book


Veninderne Benthe og Oda synes efterhĂ„nden, de har vĂŠret nok eventyr igennem i lĂžbet af deres tid som stewardesser pĂ„ luftfartsselskabet International AĂ«ro. De har reddet flere passagerers liv, end de har tal pĂ„, og nu ville det vĂŠre rart bare at servere kaffe og byde velkommen med et smil. Da luftfartsselskabet beder dem om at hjĂŠlpe RĂžde Kors med at flyve folk ud af det borgerkrigsramte Kina i 1949, kan de imidlertid ikke sige nej. De mĂ„ hjĂŠlpe dem, de kan, ogsĂ„ selvom det kan vĂŠre farligt. Og det bliver det da ogsĂ„ – langt mere farligt, end de havde regnet med!

Benthe Boelmann er en dygtig stewardesse, der kommer ud for lidt af hvert pÄ sine rejser rundt om i verden. Flere gange er det pÄ et hÊngende hÄr, at Benthe fÄr afvÊrget en katastrofe eller opklaret en forbrydelse, fÞr det er for sent.

Aage Hermann (1888-1949) var en dansk digter, forfatter, journalist og redaktÞr. Han stod bag en lang rÊkke digtsamlinger og sprang senere i livet ud som bÞrnebogsforfatter, hvor han fik stor succes med bÞgerne om stewardessen Benthe Boelmann, som tit og ofte mÄ opklare forbrydelser eller afvÊrge katastrofer pÄ sine rejser rundt om i verden.