(17)

Tjejerna pÄ ridklubben

audiobook


PÄ ridklubben hÀnder det nya Àventyr varje dag. Allt börjar nÀr en ny tjej som heter Alex börjar pÄ klubben. Ina och Tine ser genast en chans att fÄ en ny vÀn. Om inte de elaka tjejerna Bettina och Sarah lyckas skrÀmma bort nykomlingen Alex med sina spratt, förstÄs.

I denna serie berÀttelser om Àventyren pÄ ridklubben fÄr vi följa vÀnnerna pÄ mysiga ridturer och nÀr de pysslar om sina hÀstar i stallet. Varje dag verkar dock bjuda pÄ ett Àventyr för flickorna, som alltid verkar rÄka ut för nÄgonting spÀnnande mitt i alla vardagssysslor. De försöker handskas med ponnyn Bubi, som stÀndigt stökar ner i stallet och försöka rymma, en sorgsen haflingerponny som saknar sin vÀn, och en dramatisk fölning som nÀstan gÄr fel. Som om inte hÀstarna vore nog brukar Àven gÄrdens hund stÀlla till med bekymmer, eftersom han Àlskar att simma och stÀndigt Àr pÄ jakt efter vatten. Följ med Alex, Trine och Ina och deras ponnyer pÄ Àventyr!

I "Tjejerna pÄ ridklubben" fÄr vi följa de unga ryttarna Ina, Tine och Alexandra under en sommar pÄ herr Books gÄrd. PÄ gÄrden finns mÄnga hÀstar och andra djur och varje dag Àr ett nytt Àventyr för flickorna. HÀng med pÄ ponnyjakt, en dramatisk fölning, en ridtur i ÄskvÀder och mycket mer.

Karla Schniering Àr en riktig mÄngsysslare som utöver att skriva barnböcker, deckare, kolumner och artiklar Àven mÄlar tavlor och sÀljer tillbehör till modelljÀrnvÀgar. Hon har studerat historia, arkeologi och filosofi. Men framför allt Àlskar hon djur. Hon umgÄs dagligen med sin hÀst, sina getter, hönor och katter.


Narrator: Amanda KrĂŒger

Duration: