(2)

Tjejlyan

audiobook & e-book


"Rummet hade grÀddvita tapeter med stora röda rosor och förgylld stuckatur. Den tjocka heltÀckningsmattan var ocksÄ som ett hav av grÀdde och den gamla franska rokokosÀngen, bred och pösande, var det likasÄ. Kuddarna var guldfÀrgade. Och det var ocksÄ amorinen som hÀngde i ett band frÄn taket. PÄ ena vÀgen satt en vÀldig guldspegel som kunde spegla sÀngens fröjder eller den person i sin nakenhet som steg i eller ur bÀdden. Gardinerna i röd sammet kunde försÀnka rummet i ett romantiskt dunkel."

SÀngkammaren hade allt en kunde tÀnkas behöva för att hÀnge sig Ät stimulerande aktiviteter, ett rum som fick Sonja Nimm att gapa av hÀnförelse. Rummet lÀmpade sig vÀl för de erotiska kÀrleksfester hon fantiserade om att ha med sin Mogens, bara tanken var kittlande. Innanför kammarens vÀggar skulle hon fÄ leva ut sina vildaste fantasier.

Hans markerade ansikte, ögon av ljusaste blĂ„ och medvetna rörelser i sitt lustfyllda fiolspelande fick i gĂ„ng hennes fantasier och satte hennes tankar i brand. ÅtrĂ„n var oĂ€ndlig men att Sonja var tvungen att dela detta boende, denna lya, skulle visa sig vara minst sagt utmanande ...

Gun Årestad, (f. 1930), Ă€r en svensk författarinna och tidigare redaktör för tidningen Femina. Hon var som författarinna verksam mellan Ă„ren 1966–1990 och skrev över 30 skönlitterĂ€ra verk, vilka mĂ„nga översatts till flera sprĂ„k. En betydlig del av hennes verk ingick vid första publicering i B. Wahlströms skriftserie MĂ„nadens roman, en serie som innefattade ett flertal författare med den gemensamma tematiken av kĂ€rlek och nĂ€ra relationer. Årestad behandlar ofta Ă€mnen som kĂ€rlek, relationer och vĂ€nskap iscensatta med allt frĂ„n en igenkĂ€nnande realism till en medryckande dramatik.