(0)

To desperados

E-book


Pü vej til Texas bliver Morgan Kane arresteret af guardia civil. Han ender i celle med en tysker ved navn Charlie Katz. Selvom de er uskyldige i anklagerne, sü ved de begge, at de stür foran døden, hvis ikke de slipper ud. Kane og Katz er begge revolvermÌnd og har set døden i øjnene før. De ved at de skal slü til nür de für muligheden, og snart er de pü flugt med federales og guardia civil efter sig. Denne flugt fører de to sammen til en kommende legendarisk duo i grÌnselandet.

"To desperados" er oprindeligt udgivet i 1971, og bogen udkom pĂĽ dansk i 1976.

Titlen er en genudgivelse af et tidligere vĂŚrk udgivet med datidens sprogbrug.

Der findes 83 bøger i serien om Det Vilde Vestens store antihelt Morgan Kane. Kane er kun to uger gammel, da forÌldrene, som er immigranter fra Irland, bliver drÌbt af indfødte i Santa Fe. Den tragiske hÌndelse bliver starten pü Kanes stormfulde tilvÌrelse som dusørjÌger, Texas Ranger og siden U.S. Marshal.

Kjell Hallbing (1934-2004) var en norsk forfatter, der isÌr blev berømt for western-serien om Morgan Kane, som han skrev under pseudonymet Louis Masterson. De 83 bøger i serien er oversat til mange sprog og har solgt mere end 20 millioner eksemplarer. Hallbing skrev ogsü under andre pseudonymer.