(23)

Tolv uger med dig

audiobook & e-book


Linnea har altid gjort tingene pÄ sin egen mÄde. Om dagen arbejder hun for en velgÞrenhedsorganisation, og om aftenen gÄr hun pÄ tinderdates med fyre i 20-Ärsalderen, selvom hun er over 30. Men hun har opdaget, at de unge mÊnd er prÊcis lige sÄ bange for at binde sig, som hun selv er.

Jacob er erhvervsjurist i et af Sveriges mest prestigefyldte advokatfirmaer, og han er fast besluttet pÄ at blive partner, inden han fylder 40. Jacob stresser lige sÄ meget over sin karriere, som over at kollegernes skriveborde bugner af familiebilleder, mens hans eget stÄr gabende tomt.

Jacob og Linnea mÞdes til et bryllup, som ingen af dem rigtig har lyst til at deltage i. PÄ trods af deres Äbenbare forskelligheder fÄr de en overraskende hed nat sammen. Vel hjemme i Stockholm igen er de begge af den overbevisning, at de aldrig skal ses igen. Men nogle uger senere opdager Linnea, at hun er gravid.

De bestemmer sig for at flytte sammen pÄ prÞve for at finde ud af, om de har lyst til at blive forÊldre sammen. Men deres vidt forskellige baggrunde, venner og familier kommer ikke til at gÞre beslutningen nemmere. Det bliver begyndelsen pÄ en sommer fyldt med kultursammenstÞd, forsÞmte drÞmme og fÞlelser, som ingen af dem havde ventet.

Johanna Schreiber er fÞdt i 1986 i Göteborg. I dag bor hun i bydelen Midsommarkransen i Stockholm. Hun er journalist og har skrevet bÄde bÞrnebÞger og young adult. Tolv uger med dig er hendes anden roman til voksne, sidste Är udkom Det bedste som er hÊndt mig.

Johanna begyndte at arbejde som journalist som 23-Ă„rig med klummen ”SpĂžrg Johanna om sex og kĂŠrlighed” i ungdomsmagasinet Frida. Siden har hun skrevet for Expressen og arbejdet med politisk kommunikation.

Johanna Schreiber har altid elsket fortĂŠllinger om relationer og parforhold, og gennem alle hendes bĂžger er kĂŠrlighed, sĂžsterskab og girl power tilbagevendende temaer.


Narrator: Klara Witt
Duration: