(2)

Tove Ditlevsen - en vandring i Toves univers

audiobook


Tag med pÄ en rundtur i Tove Ditlevsens univers!

Lise Lotte Frederiksen fortÊller passioneret om Tove Ditlevsen - hendes liv og vÊrker og ikke mindst opvÊksten i Barndommens gade. Frederiksen dykker isÊr ned i Ditlevsens skildring af pigelivet, der lÞber som en rÞd trÄd gennem store dele af Ditlevsens forfatterskab. OgsÄ angsten, seksualiteten, jalousien og destruktiviteten hives frem af Frederiksen som nogle af de nÞgler, der er vigtige for at forstÄ Ditlevsens liv og forfatterskab.

Frederiksen tager os ogsĂ„ med pĂ„ en vandring pĂ„ Vesterbro gennem tiderne, fra 30’ernes mĂžrke baggĂ„rde til nutidens byfornyede gader, der dog i glimt stadig rummer trĂŠk fra det gamle Vesterbro.

SAGA TALKS er lydbÞger pÄ en ny mÄde. Serien indeholder forfatterinterviews, foredrag og andre lydfortÊllinger.

Frederiksen fortÊller med masser af liv og personlighed, sÄ bÄde nye og gamle lÊsere af Tove Ditlevsen kan vÊre med.nnLISE LOTTE FREDERIKSEN er cand.mag. i dansk, engelsk og teatervidenskab. Hun har undervist det meste af sit liv, men har de sidste fem Är primÊrt holdt foredrag om litteratur og gÄet litterÊre byvandringer i europÊiske byer.nnHun ser fÞrst og fremmest sig selv som formidler og har en stor kÊrlighed til litteraturen, ikke mindst klassikerne.nnLÊs mere pÄ www.peter-og-ping.dk