(0)

Ud af musikken

E-book


Makkerparret Benjamin Koppel og Casper Rongsted har gennem en periode arbejdet med, hvordan musik kan anvendes som redskab for Þget vÊkst og udvikling. Et af resultaterne er denne bog, hvor de fokuserer pÄ, hvordan man som menneske kan bruge musik til udvikling i personlige sÄvel som i arbejdsmÊssige sammenhÊnge, til personlig sÄvel som organisatorisk udvikling. Ud af musikken giver inspiration til, hvordan vi kan bruge musik i vores hverdag til at blive bedre til at lytte, bedre til at fokusere, bedre til at koncentrere os, bedre til at kende forskel pÄ Êgte og falsk engagement og bedre til at skabe resultater.

I musikverdenen henter de vĂŠrdifulde redskaber og teknikker til at skabe kreativitet og motivation i andre typer erhverv – og Benjamin Koppel krydrer med selvbiografiske og personlige kulturkommentarer om at vokse op med musik omkring sig. I bogen fĂžlger vi Benjamin fra han som lille ligger i en lift bag sin far Anders Koppel pĂ„ scenen mens Savage Rose fyrer den af, og vi mĂŠrker, hvordan musik pĂ„virker vores sanser og gĂžr os mere Ă„bne og modtagelige for indtryk og forandringer. Gennem Benjamins erfaringer med musik og Caspers erfaringer som coach bliver vi guidet gennem en rĂŠkke nyttige vĂŠrktĂžjer, som vi selv kan bruge til at skĂŠrpe vores sanser.

Ud af musikken kan ses som et svar pÄ Peter Bastians Ind i musikken. Hvor Bastian vender blikket indad og beskriver, hvordan musik pÄvirker vores bevidsthed, vender Koppel og Rongsted blikket udad og beskriver, hvordan musik kan og bÞr vÊre dannelses- og kulturskabende.