(1)

UltraLeanSales2.0

E-book


Olipa kyseessÀ sitten paikallisesti toimiva yksinyrittÀjÀ tai kansainvÀlinen suuryritys, UltraLeanSales tuo uuden tavan tehdÀ B2B-myyntiÀ.

Kuluttajapuolen (B2C) verkkokaupoissa, kuten Amazonissa, on jo pitkÀÀn ollut erilaisia tekoÀlyratkaisuja, jotka analysoivat ostokÀyttÀytymistÀ ja sen pohjalta menestyksekkÀÀsti suosittelevat kuluttajalle tuotteita. UltraLeanSales tuo vastaavan mallin myös yritysten vÀliseen (B2B) kaupankÀyntiin.

UltraLeanSales ratkaisee kolme keskeistÀ haastetta:

1) Valtaosalla B2B-yrityksistÀ on epÀmÀÀrÀisesti mÀÀritellyt kohderyhmÀt ja heikko tuntemus niiden ostoprosesseista ja kriteereistÀ.

2) Jatkuva oppiminen on laajasti hyödynnetty useilla liiketoiminnan alueilla, mutta B2B-myynnistÀ se on puuttunut. Samaan aikaan yritysten toimintaympÀristö muuttuu huimaa vauhtia, ja oppimisen nopeudesta on tullut edellÀkÀvijÀyrityksille kilpailuvaltti.

3)Tyypillinen tarjousten voittoprosentti on vain 25%.

Kaiken keskiössÀ on jatkuva oppiminen ja mahdollisimman luotettava ostamisen juurisyiden analysointi. Kuinka voimme oppia asiakkaiden ostokÀyttÀytymisestÀ, sekÀ menestyksistÀ/virheistÀ aikaisemmissa tarjouksissa? Ja kuinka hyödynnÀmme oppimaamme tarjousten voittoprosentin kasvattamisessa.

Valjasta sinÀkin B2B-ostamisen tietopankki kÀyttöösi - ja lopeta arvailu!