(33)

Undertaker - Kuolemantuomio

E-book


Kuolema on hÀnen tÀydellinen alibinsa.

Hautausurakoitsija Jarmo Kivi on poliisin luotettu tuttu: hÀn tulee rikospaikalle ja huolehtii rikoksen jÀljet huomaavaisesti pois. KivellÀ on kuitenkin synkkÀ salaisuus: todelliselta ammatiltaan hÀn on kansainvÀlinen rikollinen, joka ei kaihda ÀÀrimmÀisiÀkÀÀn keinoja edistÀÀkseen synkkiÀ liiketoimiaan.

KiperÀÀn tilanteeseen elÀmÀssÀÀn ajautuneen nuorukaisen Tuomas Linnun ja Kiven tiet risteÀvÀt tilanteessa, josta Tuomas ei tunnu löytÀvÀn ulospÀÀsyÀ. HÀn ajautuu Kiven apumieheksi hautaustoimistoon ja havahtuu huomamaan KivessÀ olevan jotain pelottavaa. Kuka Kivi oikein on? Millaista pahaa hÀnen menneisyydestÀÀn löytyykÀÀn? Se alkaa selvitÀ Tuomakselle aivan liian myöhÀÀn.

Undertaker-sarja kertoo poikkeuksellisista yksilöistÀ, jotka ovat valmiita ÀÀrimmÀisiin tekoihin suojellakseen lÀhimmÀisiÀÀn, edistÀÀkseen rikollisia liiketoimiaan ja selviytyÀkseen maailmassa, jossa ihmishenki ei ole minkÀÀn arvoinen. Trillerisarjaan kuuluvat myös osat Kuolemanenkeli, Kuolemanlaakso, Kuoleman kosketus ja Kuolemanpelko.