(48)

Uutta vanhaa viisautta

audiobook & e-book


Heartlandin hevoshoitolaa luotsaava 15-vuotias Amy on jĂ€lleen kiperien kysymysten ÀÀrellĂ€. Traumatisoitunut Mercury-niminen estehevonen ei suostu enÀÀ hyppÀÀmÀÀn. Pystyykö Amy auttamaan hevosta vai onko sen ura lopullisesti ohi? Kun Amylla on keinot vĂ€hissĂ€, hĂ€n lĂ€htee hakemaan apua vanhalta intiaanilta nimeltÀÀn Huten Valkopolku. Hevosten lisĂ€ksi myös pojat sekoittavat Amyn elĂ€mÀÀ – varsinkin Ty-niminen tallipoika...

"Uutta vanhaa viisautta" on suositun Heartland-kirjasarjan yhdeksÀs osa.

Nuori Amy on perinyt hevoshoitola Heartlandin Ă€itinsĂ€ kuoleman jĂ€lkeen. Heartland ei ole mikĂ€ tahansa talli – se on paikka, jossa ongelmahevosille tarjotaan uusi mahdollisuus. Rakastettu kirjasarja tunnetaan myös televisiosarjana.

Lauren Brooke on englantilaisten Linda Chapmanin ja Beth Chambersin yhteinen taiteilijanimi. He kirjoittivat yhdessÀ hevosaiheisen Heartland-kirjasarjan, josta on kuvattu myös TV-sarjaa vuodesta 2007 lÀhtien.

Heartland on Lauren Brooken ja Working Partnersin luoma sarja, ja se on julkaistu Working Partnersin luvalla. © 2020. All Rights Reserved. Licensed by Working Partners.


Narrator: Maija Lang
Duration: