(20)

Valet

audiobook


Passionerade nÀtter. Hemliga möten. Hett sex med Àlskaren. Men ocksÄ Ängest för att bli upptÀckt och ett stÀndigt gnagande samvete gentemot maken och barnen.

Sara stÄr inför ett vÀgskÀl dÀr hon mÄste vÀlja; passionen eller tryggheten? Sara har ett bra liv tillsammans med sin man och sina barn. Som ekonomiskt oberoende borde hon njuta av livet. IstÀllet kryper rastlösheten i henne och hon lÀngtar hela tiden bort. Till den hemlige Àlskaren. Mannen hon kÀnt lÀnge och aldrig kunnat slÀppa.

Hon slits mellan passionen och det dÄliga samvetet som alltid gnager. RÀdsla för att bli upptÀckt, smusslandet. KÀnslan av att vara en riktigt dÄlig mÀnniska. Hon kommer till en punkt nÀr hon inser att hon mÄste göra ett val. SÄ hon vÀljer. Tre gÄnger. Tre olika slut. HÀndelserna vÀvs samman pÄ ett sÀtt hon inte kunde tÀnka sig och fÄr ödesdigra konsekvenser.

Valet Àr en vÀlskriven erotisk roman i stil med Sliding Doors. En unik historia med tre olika slut, som handlar om att de val vi gör i livet fÄr konsekvenser. Och att grÀset inte alltid Àr grönare pÄ andra sidan.


Narrator: Hannah Schmitz

Duration: