(0)

Verdens bedste kur

E-book


Her er bogen, der für kiloene til at rasle af og sørger for, at du aldrig tager dem pü igen!

Verdens Bedste Kur er skruet sammen af ernÌringseksperterne Christian Bitz og professor Arne Astrup, to af landets mest erfarne fagfolk inden for vÌgttab. Erfaringerne fra verdens største videnskabelige undersøgelse om kost og vÌgttab, Diogenes, som Arne Astrup har stüet i spidsen for, ligger til grund for kostprincipper og opskrifter i kuren.

Kurens unikke program tager udgangspunkt i det nordiske køkken og indledes med en konkret 4-ugers madplan, som garanterer dig et vÌgttab pü 1-2 kilo om ugen. Efter de 4 uger fortsÌtter du til fase 2, hvor du kan lave mad efter bogens 80 sunde og lÌkre opskrifter, som vil hjÌlpe dig til et yderligere vÌgttab. Fase 2 er den holdbare livsstilsÌndring, som er essentiel for et succesfuldt og vedvarende vÌgttab. Her er du selv med til at bestemme, hvor slank du vil vÌre.

Verdens bedste kur bygger pü helt enkle principper, der har dokumenteret effekt. Sü du skal ikke tÌnke pü kalorier, ekstreme sundhedsrüd eller mystiske fødevarer. Du skal bare glÌde dig over velsmagende mad, der gør dig og hele familien sundere og slankere.

SĂĽ sĂŚt dig til bordet, og nyd de velafbalancerede fakta og de mange saftige opskrifter i denne sunde slankebibel.