(1)

Verdensmester med vilje

audiobook & e-book


Peter Christensen er 22 ür, og der er knald pü hans tilvÌrelse! Han er verdensmester i kickboxing, model, har lige füet sin drømmelÌreplads som reklametegner og bor sammen med sin dejlige kÌreste. Men sü kører en stor lastbil over for rødt og hamrer direkte ind i siden pü Peters bil. Alle Peters drømme bliver fejet bort. Dybt bevidstløs bliver han indlagt pü Glostrup neurokirurgisk intensivafdeling, hvor han ligger i koma i tre uger. Da han endelig vügner, har lÌgerne konstateret en hjerneskade. Fra nÌsten at vÌre blevet slüet ihjel bevÌger Peter sig nu gennem en totalt afhÌngig babyfase, over en sej genoptrÌningsfase, hvor alle almindelige fÌrdigheder skal lÌres pü ny, for til sidst at stü med en spirende uafhÌngighed. En lang og sej kamp, der mod alle odds har bragt Peter meget lÌngere, end nogen lÌge nogensinde havde forestillet sig, han ville komme.

Bente Hoffmann er en dansk forlagsredaktør, forfatter og underviser, der har vÌret med til at udgive flere dokumentarbøger, hvor hun i tÌt samarbejde med hovedpersonen fortÌller deres personlige historie. "KÌrlighedens fÌngsel" er blevet til i samarbejde med Joan Sørensen, der slog sin mand gennem 15 ür ihjel for at redde deres fÌlles datter og sig selv fra hans tyranni.

Bente Hoffmann er en dansk forlagsredaktør, forfatter og underviser, der har været med til at udgive flere dokumentarbøger, hvor hun har arbejdet i tæt samarbejde med de involverede fortæller deres personlige historie. Dokumentarbogen ”Verdensmester med vilje” er blevet til i samarbejde med Peter Christensen, der som 22-årig blev kørt ned af en lastbil.


Narrator: Paul Becker
Duration: