(2)

Videre mod vest

audiobook & e-book


"Vildmarken var scenen.

Eventyret vor lod.

Kanoen skulle atter stÄ sin prÞve i sporet af de gamle opdagelsesrejsende, da udlÊngslen tog overhÄnd.

PĂ„ ny skulle vi komme tĂŠt pĂ„ indianere, pelsjĂŠgere og guldgravere – pĂ„ legender, som stadig synes at vĂŠre til stede i den vilde natur, hvor ulve og bjĂžrne udfoldede sig med verdens stĂžrste albuerum.

Denne gang i Yukon og Alaska.

Her havde opdagelsesrejsende brugt deres kort og sekstanter – pelsjégere deres rifler og fangstfélder, missionérerne deres bibler – og guldgraverne deres pander for at underlégge sig landet.

De fleste var der endnu.

Men det var stadig de vilde dyrs og indianernes land."

Flemming Orneborg fortÊller om sin fantastiske rejse gennem Alaskas vildmark sammen med sin trofaste rejsekammerat Carsten Lehrmann. Bogen bugner af overdÄdige beskrivelser af den vilde og nÄdeslÞse natur samt portrÊtter af de enere og eneboere, de mÞder undervejs.

Flemming Orneborg (f. 1941) er en dansk forfatter, eventyrer, fotograf og guldgraver. Flemming Orneborg har siden 1974 vÊret medlem af Eventyrernes Klub og har blandt andet gravet guld i Arizona og gÄet i fodsporene pÄ de mest kendte af det vilde vestens desperadoer. Han har sejlet i kano gennem Canada og Alaskas vildmarker og efterfÞlgende skrevet spÊndende bÞger om sine eventyr.


Narrator: Ole Rabendorf
Duration: