(1)

Vikaren - og andre erotiske noveller fra Cupido

audiobook


"Den blev straks stiv inde i hende, og hun trak vejret dybt. Hun styrede mig ind i en langsom, intens rytme, holdt fast om mig, spredte sine ben vidt ud, blev helt ĂĽben, dyb, kyssede mig ivrigt, var helt vild glad, blev stiv i kroppen, og blev sĂĽ slap og svedig under mig."

Novellerne i samlingen fortÌller om erotiske møder og fantasier skrevet af helt almindelige mennesker. Vi er med i klassevÌrelset, hvor en liderlig gymnasieelev fantaserer om sin lÌrer, pü kanotur, hvor en ung mand mister sin mødom til en Ìldre kvinde, og vi møder en lÌrervikar, der lader sig forføre af en forfÌrdeligt lÌkker elev.

Siden 1984 har Cupido hver müned udgivet et magasin sprÌngfyldt med sexede historier og oplysende artikler med nyttig viden om seksualitet og nydelse uden fordømmelse eller skam. Alle er velkomne i Cupidos univers, og alle er reprÌsenterede. LÌserne selv har skrevet novellerne bragt i magasinet, og de vil med garanti give dig røde kinder. Hverdagens sexliv er alt andet end ordinÌrt, nür Cupidos lÌsere tager det under kyndig behandling og leverer historier fyldt med glÌde, legesyghed og nydelse.