(73)

Vildlederen

audiobook & e-book


En uge i januar tager seks festglade studerende toget til Åre for at stĂ„ pĂ„ ski. Allerede den fĂžrste aften begynder tingene at gĂ„ skĂŠvt. Stemningen er trykket, og nĂŠste morgen findes en af dem dĂžd.

Var det en ulykke eller et koldblodigt mord? SpÞrgsmÄlene hober sig op, og beskyldninger flyver gennem luften i den lille gruppe. Hvor godt kender de egentlig hinanden? Hvem taler sandt, og hvem lyver? Og er der overhovedet nogen, man kan stole pÄ?

PolitikommissÊr Hanna Ahlander mÄ afbryde en romantisk og sÊrdeles luksuriÞs weekendtur for at tage hjem og arbejde pÄ sagen sammen med kollegaen Daniel Lindskog. Sagen kommer hurtigt til at berÞre dem begge dybt, samtidig med at de ogsÄ hver isÊr har svÊre fÞlelser, de kÊmper med pÄ privatfronten. Daniel og kÊresten Ida er gÄet fra hinanden, og han har konstant dÄrlig samvittighed over for sin lille datter. Hanna derimod er pÄ den ene side glad for sin nye betÊnksomme kÊreste, men er han mÄske i virkeligheden lidt mere glad for hende, end hun er for ham?

VILDLEDEREN er fjerde bog i Viveca Stens serie Mordene i Åre, der foregĂ„r i det bjergtagende og dramatiske vinterlandskab i det populĂŠre skiomrĂ„de omkring Åre i det nordlige Sverige.


Narrator: Githa Lehrmann
Duration: