(0)

Violinernes kemi

audiobook & e-book


"Da jeg havde vÌret hos Heinz et par uger, havde jeg egentlig kun vÌret der et par dage. Jeg havde füet lavet sargernes hjørneklodser, høvlet sarger til tykkelse og bøjet C-buerne. Og sü var det jo, at jeg havde aftalt med CÌcilie, at vi skulle pü telttur. Rundt pü Mols."

Gymnasieeleven Kristian seksuelle debut finder sted prÌcis den dag, hvor han ogsü starter i lÌre hos violinbyggeren Heinz Rosenthal i Aarhus. Forelskelsen i pigen CÌcilie er berusende, og lykken sü ligetil og konstant, at Kristian aldrig finder det nødvendigt at tage ansvar for noget som helst. Og det uanset, hvor ihÌrdigt kÌresten CÌcilie og hans lÌremester fra hver sin side forsøger at püvirke ham.

Karsten Brejnbjerg Christensen (f. 1958) er en dansk forfatter og violinbygger. Efter sin svendeprøve i violinbygning fra Newark School of Violinmaking i 1979 drev han i flere ür eget violinbyggervÌrksted. Siden uddannede han sig til cand.mag. i litteraturvidenskab og har sideløbende med sit arbejde i den offentlige sektor skrevet en rÌkke bøger, hvoraf flere har violinen som tema.


Narrator: Peter Bøttger

Duration: