(0)

Vira

E-book


Efter familien har solgt kolonihaven, og far er begyndt at drikke tÌt, er lille Elvira blevet mere og mere trist og grü. Mor og storesøster Alma maler sig i ansigtet, inden de gür ud, sü de ser ganske forfÌrdelige ud, og de er altid i dürligt humør.

Elvira har mÌrket frøken Krags øjne pü sig. Hun føler hele tiden, at lÌrerinden er utilfreds med hende, selvom hun ikke ved, hvad hun har gjort forkert. Men en dag finder hun ud af, at det ikke er, fordi frøken Krag er vred pü hende, men fordi hun har ondt af hende. For at forhindre at Elvira visner helt hen, har frøken Krag fundet en plads til hende hos en sød ung familie, hvor hun kan gü til hünde efter skole og tjene lidt penge. Müske er det det, der skal til for at fü Elvira til at live op igen ...

Den danske forfatter Inger Bentzon (1886-1971) stür bag en lang rÌkke børne- og ungdomsbøger. Inger Bentzons bøger prÌsenterer os for børn og unge i alle aldre, rige süvel som fattige, landsbyboere süvel som byboere. Hendes historier er ikke bare underholdende og alsidige, men de giver ogsü et spÌndende indblik i livet i Danmark i første halvdel af 1900-tallet og ürene lige efter 2. verdenskrig.