(0)

Zipper

E-book


VÀnnerna i Laduvik fortsÀtter att greja runt i tillvaron. De gör det grÄa fÀrgglatt, det svÄra möjligt att överleva och idéer vÀrda att testa. Sigge ger apan i sig en chans och Emil stjÀl en cykel med hjÀlp av polisen. Tor rÀddar middagssamtalen medan Fia och Siri rÀddar halva vÀrlden. Laduviks gÄrd fylls av sorg och bedrövelse, misstÀnksamhet och upplivande övningar. Saker stjÀls och dumpas medan djur göms och försvinner. Mini disciplinerar spottloskor och supermekanikern Mac skönhetsopererar. Bengt hamnar i andevÀrlden och till slut Àr allt i ordning fast marken brinner.

Allihop har mer eller mindre börjat förstÄ det viktigaste av allt; förmÄgan att bara vara. Att lÀra sig leva i stunden innan den blir ett minne. Ta del av tankar om livet mitt i vardagen, bland hÀndelser och fantasier, avsikter och bekymmer.

I Ättonde boken sker en och annan sammanlÀnkning. Att kedjas ihop utan att förlora rörlighet krÀver lite Zipperfeeling. En bok för dig som undrar hur mycket en enhetsmacka betyder, varför det dammar om en skjuten rÀv och varför nagelbitar och spott hamnar i en ask. Sist men inte minst hur det kommer sig att en tax har illaluktande smet i pÀlsen.