Hemliga liv

Series ‱ 2 books

NÀr vi pratar om att mÀnniskor kan bete sig fÄraktigt utgÄr vi frÄn att alla fÄr beter sig likadant. Det stÀmmer inte med min erfarenhet. Vissa Àr tillgivna, andra benÀgna att stÄngas. NÄgra Àr envist sjÀlvstÀndiga, andra söker hjÀlp frÄn oss nÀr de behöver det. Vissa kan fÄ uppdraget att leda hjorden hem. De Àr lika mycket individer som vi Àr.

Rosamund Young har drivit ett ekologiskt jordbruk i Costwolds i över fyrtio Ă„r. HĂ€r berĂ€ttar hon om ett lĂ„ngt liv i djurens tjĂ€nst och delar med sig av anekdoter frĂ„n det rika djurlivet pĂ„ Kite's Nest Farm dĂ€r fĂ„rens, kornas, hönsens och grisarnas personligheter fĂ„r frodas och utvecklas fritt. Det Ă€r en berĂ€ttelse om glĂ€dje, upptĂ€ckter, samarbete och ibland hjĂ€rtesorg. Vi fĂ„r lĂ€sa om fĂ„r som skĂ€ms över att bli gamla, intelligensen hos förment dumma höns, konversationer mellan kor och varför man aldrig ska skicka ett sms nĂ€r man mjölkar 


ROSAMUND YOUNG driver ett ekologiskt lantbruk med gÄrdsförsÀljning i England. Hon har tidigare givit ut Kornas hemliga liv (2018) som blev en ovÀntad succé.

2 of 2 titles

You've displayed all the books in the series Hemliga liv