(76)

Allt och inget

audioboek en e-book


NĂ€r en kvinnlig lĂ€rare pĂ„ Carlssons skola pĂ„ Östermalm hittas skjuten – förmodat sjĂ€lvmord – kallas polisinspektör Ebba Dracke dit för den obligatoriska undersökningen. Inte lĂ„ngt dĂ€refter upptĂ€cks ett gift par pĂ„ Lidingö döda, dĂ€r mannen tros ha dödat sin hustru för att sedan sjĂ€lv ta sitt liv. Ebba reagerar pĂ„ att mannens position Ă€r mer eller mindre identisk med den döda lĂ€rarens. Kan det verkligen vara ett sammantrĂ€ffande?

Samtidigt har Ebbas bĂ€sta kompis Thiel Sager kommit upp sig i karriĂ€ren och har fullt upp med sin nya succĂ©utstĂ€llning om övervakning pĂ„ Östasiatiska museet. Genom sin gode vĂ€n, konsthandlaren Adelcrona, har han lĂ€rt kĂ€nna den framgĂ„ngsrike finansmannen Adam Skiöld som varit drivande till att utstĂ€llningen gĂ„tt att genomföra. DĂ„ Adam hittas död visar det sig att han lĂ€mnat nĂ„got viktigt efter sig. NĂ„got som Thiel fĂ„r i uppgift att förvalta.

Under tiden som Ebba försöker ta reda pÄ hur dödsfallen hÀnger ihop hittar hon nya ledtrÄdar till gÄtan om sitt eget liv. Vad var det som hÀnde för över trettio Är sedan nÀr hennes mamma försvann för att aldrig mer höra av sig? SpÄren leder till en kvinna som Àr mamma till den döda lÀraren pÄ Carlssons skola. Behöver Ebba först ta reda pÄ sanningen om sig sjÀlv för att lyckas lösa fallet med de döda mÀnniskorna?

Allt och inget Àr den tredje delen i succéserien om Ebba Dracke och Picagruppen. Följ med in i en vÀrld dÀr övervakning, fÄgelskÄdning och anatomikunskaper kan visa sig vara vÀgen till den sanna makten.


Verteller: Sofia Berntson
Duurtijd: