(0)

Alt om krimier - del 2

audioboek


I anden del af miniserien ’Alt om krimier’ kommer du rundt om den moderne krimigenre. PĂ„ indlevende og informerende vis slĂ„r Lise Lotte Fredriksen ned pĂ„ de vĂŠrker og forfattere, som hun, helt personligt, bedst kan lide. Gennemgangen byder dog pĂ„ alt fra en bred vifte af Nordic Noir-titler til anekdoter om Frederiksens eget mĂžde med den britiske forfatter Collin Dexter, der stĂ„r bag figuren, Inspector Morse. Og sĂ„ fĂ„r du hendes opskrift pĂ„ at lave en god krimi.

I ’Alt om Krimier’ giver Lise Lotte Frederiksen dig et spĂŠndende indblik i krimiernes volumiĂžse verden. Med alt fra personlige anekdoter til gennemgange af de helt store forfatterskaber sĂ„ som Agatha Christies fĂ„r du levende og oplagte fortĂŠllinger om alt fra krimigenrens spĂŠde start, store guldalder og nye ’neo noir’ strĂžmninger med Danmarks mest vidende litteraturformidler.

LISE LOTTE FREDERIKSEN ser fĂžrst og fremmest sig selv som formidler og har en stor kĂŠrlighed til litteraturen, ikke mindst klassikerne.

Hun er cand.mag. i dansk, engelsk og teatervidenskab og har undervist det meste af sit liv. De seneste Är har hun primÊrt holdt foredrag om litteratur og gÄet litterÊre byvandringer i europÊiske byer.