(0)

Balanssin anatomia K1

audioboek en e-book


Koko kausi 1

LÀmminhenkistÀ keskustelua elÀmÀn tasapainosta Karoliina PentikÀisen ja hÀnen vieraidensa kesken

Vaikuttaja ja kirjailija Karoliina PentikÀinen on pitkÀÀn etsinyt tasapainoa omaan elÀmÀÀnsÀ. HÀn on tullut siihen tulokseen, ettÀ balanssi tuo onnen. Toisin sanottuna ihminen on onnellinen silloin, kun elÀmÀn eri osa-alueilla vallitsee juuri itselle sopiva tasapaino. YhtÀ oikeaa tapaa elÀÀ ei ole. Mutta miten sitten hakea itselleen sopiva balanssi vaikkapa alkoholin kÀytössÀ tai miten jakaa aikaa ja energiaa työn ja perheen kesken? EntÀ miten hyvinvointiin vaikuttavat esimerkiksi sisÀinen puhe tai työarjen estetiikka? Balanssin anatomiassa PentikÀinen keskustelee vieraidensa kanssa, miten balanssi kunkin elÀmÀssÀ toteutuu. Avoimen ja letkeÀn tuokion pÀÀtteeksi jokainen vieras antaa hyvÀksi kokemiaan vinkkejÀ oman hyvinvoinnin edistÀmiseen ja balanssin saavuttamiseen.

TÀllÀ kaudella vieraina ovat Ville Merinen, Kari Kanala, Christoffer Strandberg, Janita Autio, Tuomas PeltomÀki, Anna Puu, Johanna KiesilÀinen-RiihelÀ ja Iina Hyttinen.

Karoliina PentikÀinen (s. 1985) on bloggari, somevaikuttaja, kirjailija ja markkinointipÀÀllikkö. HÀnen suosittu Kolmistaan-bloginsa oli yksi Suomen ensimmÀisistÀ perheblogeista. PentikÀinen asuu viisihenkisen uusperheensÀ kanssa Tampereella.