(0)

Begyndelsen

audioboek en e-book


Nogle spørgsmål fra Frank Grabowskis hustru, Solange, bringer ham mentalt tilbage til 2008, hvor han kastede sig ud i sin første store opgave i Afrika.

På det tidspunkt havde han netop afsluttet et par måneders ferieafløsning som kommerciel chef på cementfabrikken WestCem i Liberia. Kort tid efter sin hjemkomst blev han dog kaldt ind til sin chef, som ønskede, at han påtog sig opgaven i Liberia på lidt længere sigt. Den situation medførte en betydelig uro i Franks første ægteskab, men han besluttede alligevel at acceptere udfordringen, da det var en gylden mulighed for at sætte skub i en stagnerende karriere.

Ret hurtigt forstod Frank, at nogle af de udfordringer, han var oppe imod under sit første ophold, ikke var forsvundet – de havde snarere ligget og ulmet og truede nu med at eksplodere i hovedet på ham. Franks forhold til en lokal kvinde, hendes ekskærestes sygelige jalousi samt ikke mindst et alvorligt problem med en af WestCems største distributører blev på mystisk vis flettet sammen. Frank måtte dermed indse, at hans første betydelige opgave i Afrika ikke blot kunne føre til en særdeles uheldig krise for karrieren, men også risikerede at bringe ham i overhængende livsfare.

Begyndelsen er ottende selvstændige roman i serien om Frank Grabowskis udfordringer i Afrika.