(0)

Big Bang : Jorden dannes, liv skabes, vi udvikles

e-book


Tag med pÄ en rejse gennem tiden, fra dyrenes og menneskehedens skabelse pÄ jorden til lidt ud i fremtiden. Kom med, og hÞr om tiden med de store dinosaurer og om lande, der har eksisteret i fortiden. Turen gÄr videre fremad til egypterne og andre store folkeslag, der nu er forsvundet fra jordens overflade. Vi mÞder ogsÄ Moses og andre sagnfigurer samt Frans og Klara fra Assisi.

Bogens budskaber er kanaliseret visdom fra den Ändelige verden. Med vejledning fra gamle mestre kan vi fÄ svar pÄ de spÞrgsmÄl, vi stiller gennem livet. Vi former vores fremtid gennem fortiden.

Uddrag af bogen:

Og se at disse fÞrste elementer, der kom pÄ jorden, de skabte disse elementer, der levede pÄ jorden, de skabte dyrene og planterne. De sÄ deres mangfoldighed, og de legede med den mangfoldighed, de legede med hvordan, disse dyr, der levede pÄ jorden, havde deres bedste udtryk, hvordan de bedst kunne leve og Ände i jordens energi. De prÞvede forskellige ting af i stÞrrelse og i udbredelse, i energiform. De prÞvede af, hvordan det var, hvis de skulle kÊmpe mod hinanden. SÄ du skal se, at skaberen af alt, hvad der er pÄ jorden, ogsÄ levede pÄ jorden.

Om forfatteren:

Birgit Marie Schmidt er pensionist og bor i KorsÞr. Hun har i mange Är interesseret sig for det spirituelle. Hun kan lide at fÊrdes i naturen og tage pÄ ture til udlandet samt male intuitive billeder. Hun har en meget stor nysgerrighed omkring livets store spÞrgsmÄl, som hun sÞger svar pÄ. Den viden, som hun har tilegnet sig, vil hun gerne bringe videre ud i verden. Hun har tidligere udgivet Min sÞgen efter det spirituelle.