(65)

Bindande kontrakt - BDSM erotik

audioboek en e-book


April njuter av att ha alla sina fyra soldater hemma och att fÄ komma nÀrmare dem alla. Men medan tre av dem mer Àn gÀrna tagit för sig och visat vad de vill ha hade Bastian Ànnu inte gjort det. April bestÀmmer sig för att undersöka saken nÀrmare, för det verkar ju ÀndÄ som att han Àr intresserad av henne. NÀr hon hittar en bok om shibari pÄ Bastians rum kÀnns det Àntligen som att hon börjar förstÄ honom, och det kittlar till av spÀnning i magen ...

April flyttar in hos sina fyra soldatvÀnner, datornörden Tobias, adrenalinjunkien Diego, den litteraturintresserade Benedict och den tillbakadragna Bastian. Tillsammans utforskar de det nya förhÄllandet som uppstÄr.

Maria Aguero vill med sina noveller vÀcka liv i de erotiska fantasier och innersta hemligheter som döljer sig i varje lÀsares sinne. Ge dem lite extra krydda och en stunds verklighetsflykt i en grÄ vardag. Följ med pÄ lustfyllda möten, mellan en eller flera partners, pÄ en resa med Ängande passion och dÀr hemliga drömmar blir uppfyllda.


Verteller: Lena Ljung
Duurtijd: