(0)

Brovisning

e-book


Regnet öser ner över den mörka och trista staden. En lÄghalt man kliver av en lÄngfÀrdsbuss. Han har inte varit hÀr pÄ lÀnge, men sist han var hÀr sÄ förstod han att han inte borde ÄtervÀnda. Men nu Àr han trots det hÀr igen. Och tiden som har gÄtt har ristat in sig pÄ hans hud, pÄ hans trasiga klÀder och hans trasiga medvetande. En kvinna omkom i en tragisk olycka dÄ. Men frÄgan Àr nu om det verkligen var en olycka? Att mannen nu Àr tillbaka i samhÀllet kommer att Àndra pÄ den officiella berÀttelsen och försÀnka hÀndelsen i ett helt nytt ljus ...

"Brovisning" Àr en novell skriven av Bertil Falk. Den har tidigare Àven publicerats som en del av NovellmÀstarnas samling "Skottdagen och andra ruskigheter".

Bertil Falk (1933-) Àr journalist, författare, filmare och förlÀggare. Han har bland annat arbetat som reporter pÄ tidningen KvÀllsposten, som scripwriter pÄ TV3:s nyhetsredaktion i London och drivit företaget Zen Zat AB. Som författare har han skrivit en lÄng rad deckare, thrillers, science fiction-böcker och noveller. 2018 tilldelades han Oliver Twist-priset av föreningen NovellmÀstarna.